Werkzaamheden N224

Tussen 27 mei en 12 augustus 2019 worden er werzaamheden uitgevoerd aan de N224 De Klomp – Ede (A30). Alhoewel deze werkzaamheden vooral impact zullen hebben voor bedrijven op de Kievitsmeent, zullen deze werkzaamheden waarschijnlijk leiden tot meer drukte op andere wegen. Hierdoor zullen bedrijven op de FHV-terreinen waarschijnlijk ook hinder van de werkzaamheden ondervinden.

Tijdens de werkzaamheden zal de N224 in beide richtingen open blijven. Het openbaar vervoer zal ook blijven rijden. Er wordt echter wel ernstige verkeershinder verwacht.

Op de rijkswegen zullen adviesroutes worden aangegeven, om automobilisten te adviseren gebruik te maken van andere afritten. Dit zal voor veel automobilisten even wennen zijn, waardoor tijdens de eerste paar dagen van de werkzaamheden de verkeershinder het grootst zal zijn.

In de weekenden worden de kruisingen mogelijk afgesloten zodat de aannemer werkzaamheden uit kan voeren die niet in het rijdende verkeer kunnen worden gerealiseerd. Bij het afsluiten van de op en afritten zal de (omleidings)bebording op de rijksweg daarop worden aangepast.

Er zullen ruimschoots van te voren aankondigingsborden langs de weg geplaatst worden. Degenen die regelmatig gebruik maken van de N224 worden op deze manier geïnformeerd over de geplande werkzaamheden en hebben de mogelijkheid na te denken over alternatieve routes

Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op de site van de provincie Gelderland.